TALLUGGLAN

Direktlänk till inlägg 29 november 2008

tv-krig, citrus, lillgrabben och Madagaskar...

Av helena - 29 november 2008 00:33

Bytte plats på antennen och plötsligt så har jag bild på teven igen. En bra bild kanske ska tilläggas och inte en som hoppar upp och ner och stundtals sänder myrornas krig.

Jag har en djup spricka i läppen som gör vidrigt ont under dagarna och på morgonen läkt så pass bra att jag inte kan gäspa utan att den spricker upp igen. Vad vill jag nu ha sagt med detta? Efter en klementin, en apelsin och ett glas citronvatten så kan jag konstatera att detta inte är vad man bör få ner i läppens sår. Att påstå att det gör ont är bara en mindre överdrift :)

 

I korridoren hoppar högklackade skor omkring, utanför fönstret tutar bilar och leker rallybana och i min säng ligger en liten tomte och mumlar i sömnen. Det vore kul att veta vad Elias drömmer om men troligen så är det något som har med bilar/traktorer/lastbilar att göra eftersom han för ett tag sedan faktiskt sa något som gick att tyda: ”Jag vill också köra den…”

 

Vid elva snåret dök lillkotten upp och eftersom Lisa ringde från Roslagsstoppet så var jag på fötter när de körde in på parkeringen och även relativt vaken.

Under någon timme ägnade jag och Elias oss åt en av de hobbies som vi har gemensamt, vi målade! En bit innan 13 begav vi oss ner på stan för en träff med Karin, Emma, Moa och biografen.

Jag tror aldrig att jag sett så många filmer som jag sett i år och det är inte fler än fyra  stycken, så då kanske det står klart hur ofta jag är på bion. Jag gillar den stora duken som filmen visas på men det som jag inte gillar är det höga volymen och alla prasslande människor som gräver i godispåsar, pratar och på andra sätt förstör en film. Å andra sidan så är enda gången jag är tyst under en film är när jag ser den på bio… Att se film hemma är en liten mardröm för mina kompisar eftersom jag hittar på egen handlig och eget manus som jag självklart sitter och muttrar om under filmen.

 

Hursomhelst. Även om Elias hade problem att sitta stilla under hela filmen och ville lämna salongen så var vi kvar till sluttexterna kom upp. Filmen vi såg var ”Madagaskar 2” och den var bra, men jag hade förväntat mig att den skulle vara bättre. Men helt klart sevärd. Kanske är jag för gammal för den filmen.

 

Nu ligger Elias och sover sedan timmar tillbaka och om jag ska orka upp i morgon när han vaknar, så är det nu dags att knoppa även för mig.

   

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av helena - Onsdag 17 april 12:03

Det finns människor som går genom livet som mattor. Trampas på, utnyttjade, skitsnackade och som bara böjer nacken som om de ber om ursäkt för sin existens... Jag är tyvärr en av dessa människor. Jag vill bli gillad, uppskattad, älskad och har ...

Av helena - Torsdag 28 mars 19:41


Träffade min läkare i dag och fick sömntabletter, för nätterna har varit långa, mörka och väldigt vakna de senaste dagarna. Sjukanmälan gjordes redan när beskedet kom och jag får se efter helgen hur måendet är, men jag har en sjukskrivning som ligger...

Av helena - Torsdag 21 mars 19:02


"Tallugglan" har varit vilande så länge och enda uppdateringen jag egentligen gör är under min semester, så funderingen finns att döda bloggen helt, samtidigt så finns här många minnen så det tar emot... Eller kanske bara byta namn och ha den som en...

Av helena - 21 augusti 2023 19:08

Fick frågan om maten på kryssningen så här kommer nu bilder och lite text om den.  Redan vid bokningen av kryssningen så kunde man välja in måltider vilket skulle göra det hela billigare men även mindre stressigt för oss då det kanske inte skulle f...

Av helena - 21 augusti 2023 17:44

Tisdagen bjöd på uppehåll och stundvis även blå himmel och även havet var lugnt. Det har varit svårt att tro att vi var inne i augusti. Morgonen startade tidigare med frukostbuffén för vi skulle anlända till Visby tidigare äv vi hade gjort i Ystad, d...

 

 

 

KATEGORIER

SENASTE INLÄGGEN

Senaste kommentarerna


 

Instagram

Tidigare inlägg

      

 

Vem är jag?

Länken nedan leder till den LÅNGA presentationen...

Ovido - Quiz & Flashcards