TALLUGGLAN

Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

sprattelgubben 5-år! (bilder)

Av helena - 18 juli 2009 19:49


Bättre sent än aldrig brukar det heta och det stämde verkligen, för när vi anlände så stötte vi på övriga gäster på parkeringen. Dessa var mätta, glada, belåtna och på väg IFRÅN firandet! 

Mamma jobbade på dagen och det var anledningen till vår försening, men tårta fanns kvar, massa kaffe bryggdes och vi fick ha födelsedagsbarnet för oss själva. Men visst hade det varit kul att prata med de övriga gästerna över en kopp kaffe istället för i förbifarten. Men det kommer fler kalasdagar.

Elias blev glad över paketen han fick och speciellt så lös ögonen upp när han fick fram en stor gul sopbil i plast. Det var tydligen något han önskat sig! Genast satte Micke igång med att klistra på alla klisterlappar som skulle vara på sopbilen och när det var klart så började byggandet av Elias nya lego och alla grabbarna hamnade i legohögen.


Lisas lägenhet var kanonfin och kommer att bli än finare när det kommer upp lite tavlor på väggen. Gillar speciellt färgen på väggen som verkligen bryter mot allt det vita.



Tack Lisa för en trevlig födelsedagskalasstund (snacka jobbigt ord att skriva!) och du kan verkligen vara stolt över lägenheten!



 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa

21 juli 2009 18:53

Det var så roligt att ni alla kom! Övriga gäster ser ni om ett år igen :-D
Elias blev supernöjd med alla presenter! Det som killarna satte ihop tillsammans står nu parkerad på hans vägmatta, och jag fick INTE städa undan! Det skulle stå där tills han kom hem igen från er :-) Bäst jag låter det stå... Hoppas ni har det skoj!
Kul att du gillade lägenheten, jag är faktiskt riktigt stolt om man får säga så själv..?
KRAM!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av helena - Lördag 21 april 19:06

I dag har det varit fullt ös från gryning till nu. Möte med syster, systerdotter och mor på Nordrona, lunch på "Chop chop", köp av cykelslang (bara årets första) och därefter 2-års kalas. Efter det sprang jag hem till tvättstugan och fick allt tvätta...

Av helena - Fredag 20 april 21:54


Tror jag haft runt 25°c på balkongen under eftermiddagen och vindstilla. Varm var bara förnamnet :-) Klar med brorsonens kofta och troligen levereras den i morgon. Svartvit bild i dag på underverket och i morgon blir det samma fast i färg. Kom ...

Av helena - Torsdag 19 april 16:37


Upp som en sol och ner som en pannkaka. Mitt humör och psyke vänder blixtsnabbt och från att ha gått från "jippie" är jag nu nere på "snälla skjut mig m ärtrör"! Deppig och undrar vad jag gör för fel, OM jag gör fel, vad jag kan ändra på eller ...

Av helena - Onsdag 18 april 20:07


Väcktes i natt av kelsjuk katt och när den katten insåg att jag vägrade kela så gav han upp och nästa katt kom travande. Vägrade ge efter för Katt nr 2 och medan monstren somnade så blev jag liggandes, stirrade i taket och mååååånga tankar snurrande ...

Av helena - Tisdag 17 april 20:47


Vissa dagar är bara för långa för att fylla...

 

 

DAGENS GÅTA!

 

KATEGORIER

SENASTE INLÄGGEN

Senaste kommentarerna


 

Instagram

Tidigare inlägg

      

BLOGGAR/LÄNKAR

 

Vem är Tallugglan?

Länken nedan leder till den LÅNGA presentationen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se