TALLUGGLAN

Alla inlägg under februari 2011

Av helena - 5 februari 2011 17:01

Efter ett par dagar som känt som timmar, är jag åter tillbaka på bloggen. 


Har tillbringat mina lediga stunder med att leta efter räkningar. Jag viste att jag lagt hyres avin på ett säkert ställe och där jag garanterat INTE skulle glömma bort dem... Följden blev dock att de försvann helt och jag var beredd att knata ut i soprummet och leta i tunnorna där, tvärsäker på att jag slängt dem under min panikstädning. 

Det hade jag tack och lov inte gjort, utan vikt ihop dem fint och lagt dem som bokmärken i romanen jag läser...


Men nu är alla räkningar  i allafall betalda och jag ligger back även denna månad.

Alvarliga funderingar på att sluta röka finns, men samtidigt så är det i dessa pengafattiga situationer som jag behöver tobaken som bäst... för att inte nerverna ska flippa ur totalt och få mig än mer orolig och än mer golvvankande än vanligt.

Hatar verkligen dessa dagar, då hjärnan går på högvarv och jag inte själv hittar lösningen på problemen.

Är dessutom skyldig vänner och familj mer kronor än jag vill tänka på... Suck!


Hamnade i måndags hemma hos min underbara vän och granne (en bland flera underbara grannar som jag turligen har). men denna underbara granne erbjöd sig att kapa mitt slitna och trassliga hår. Jag var beredd på att hon direkt skulle plocka fram rakapparaten och med ett par drag radera att det slitna på min skalle, men det blev klippning. För länge sedan hittade jag dessutom en hårtoning på rea som sedan blivit stående i mitt badrumsskåp, så vi slog två flugor på smällen och öppnade även den förpackningen.

Så under ett par trevliga timmar blev mitt hår 2 dm kortare och även rödare. Färgen hette guldblond, men vill nog ha det till lite rödare än guld. Hur som helst så älskar jag färgen som det blev och den gråa råttan är avlivad. 


Två DÅLIGA kort:

  


    

 

 

 

KATEGORIER

SENASTE INLÄGGEN

Senaste kommentarerna


 

Instagram

Tidigare inlägg

      

 

Vem är jag?

Länken nedan leder till den LÅNGA presentationen...

Skapa flashcards