TALLUGGLAN

Alla inlägg under mars 2011

Av helena - 6 mars 2011 17:26

Har haft det roliga nöjet att scana gammla bilder.

Jag trodde att det skulle gå på en "pissig kvart" men ack vad jag bedrog mig, så nu efter nära fyra timmar vid datorn är jag äntligen klar :)


Resten av kvällen kommer jag att sy fast mig vid symaskinen, så att lapptäcket till Thea ska bli klart och när det blivit för mörkt för att se tygerna ska jag krypa till soffan där stickningen väntar och fästa de sista trådarna i mössan som jag stickar till bustrollet "C".


Har med andra ord inte tid att sitta här, så nu försvinner jag :) 


Av helena - 3 mars 2011 16:29

Hela veckan har det varit fullrulle hos Maxen! Redan i lördags dök Jossan ner, för att tillbringa lovet hos moster i Norrtan. 

Bus och katt kelande var det som stod högs på önskelistan, så det blev det en del av innan Elias damp ner ett dygn senare.


Pulkåkning, målarboksmålande och lek på "Lekrymden" blev det innan astman satte stopp för allt och ett besök på akuten avslutade måndagskvällen.

I stället för att återvända till mig när pipandet i bröstkorgen försvunnit, så följe Elias med sin pappa hem och lämnade Jossan och mig ensamma.

Efter en natt hos pappa så åkte han vidare till sin farmor.

Jag hoppas att nästa semester hos mig går bättre och att jag slipper återuppleva den paniken jag hade på kvällen!

Men måndagen var i allafall kul och jag fick ytterligare ett barn på halsen, men Jossan njöt av att passa den lilla och även Elias lekte och passade henne. 


På tisdagen blev det bussresa till Rimbo för ett besök på badhuset. Det var första besöket för mig och till min stora förvåning badade jag utan att känna av kloret det minsta. Jag som annars brukar få andningsnöd och kliande hud, mådde hur bra som helst och även Jossan hade kul i vattnet. Dit vill jag med andra ord åka igen. 


Onsdagen bjöd på kaos då min barnvakt lämnat återbud och istället besökte farbror tandläkare. 

Barnvakt var nödvändig för jag hade ett bokat besök hos psykologen och det kändes inte rätt att låta Jossan vänta i väntrummet, medan jag pratade av mig... Trodde inte heller att hon skulle nöja sig med att sitta stilla i 45 minuter och bara vänta.

Så efter X- antal samtal och ett par timmars stress blev det min moster som tog lilltjejen, och jag kunde koncentrera mig på mitt samtal. 

Efter träffen åkte jag upp till moster, sprang på Elias och mamma som jag fick med till McDonalds :) 

Efter middagen packade vi Jossans saker och hon for ut på landet tillsammans med mamma och lillkusinen.


Själv njöt jag av tystnaden :)


   Josefin och Boris njuter i soffan


Elias, Jossan och C på "Lekrymden"

 

Lek i en enorm snöhög vid Ö&B 

  

Sjöjungfrun simmar på Rimbo badhus   

Bussresa från badhuset.   

Veckan var kanon och jag gör gärna om det :) 

 

 

 

KATEGORIER

SENASTE INLÄGGEN

Senaste kommentarerna


 

Instagram

Tidigare inlägg

      

 

Vem är jag?

Länken nedan leder till den LÅNGA presentationen...

Skapa flashcards