TALLUGGLAN

Alla inlägg under juni 2014

Av helena - 6 juni 2014 21:36

Sitter på balkongen och försöker varva ner efter en dag som gått i full fart. Inser dock att balkongen behöver städas, men tror att jag tvingar mig själv att vänta tills i morgon :-)
Hoppas att alla njutit av en vacker nationaldag!

Av helena - 3 juni 2014 23:15

Roslagsskolans klass 7H (musikklassen) var ute på äventyr i skogen och istället för att bara njuta av myggor, regn och vattenfylda tält, så ordnade de en spelning/konsert för släkt och vänner.
Jag var självklart på plats då min favorittjej, tillikaså min bästegrannes dotter  "E" går i den klassen.

Jag hoppade på bussen mot Vätö och trillade av halvvägs för att fortsätta resan till nästa Ö och mina hemtrakter tillsammans med vänner i en varm bil.
Visst resan till Björkö-Arholma tar ca timmen från Norrtälje att göra och "Karlberg" ligger verkligen mitt i ingenstans och närmaste granne är en stor gran, men att så många föräldrar uteblev är pinsamt!
När uppträdandet är i Norrtälje är det inga problem att få publik, men så fort de måste sätta sig i en bil och åka en liten bit, då hoppar folk... 

Trots den lilla publiken, "Em" räknade att det var 20 pers som behagade komma så var det en trevlig kväll med blandad musik.

Stolarna var dock inte gjorda för min rumpa och bara ca kvarten in i musiken så började jag känna träsmak. 
En mängd av gamla bekanta ansikten var på plats och det visade sig att en av "Em´s" kompisars förälder var skolkompis till mig, så en del av hennes släkt dök upp...
Eftersom jag är därifrån så hade det varit underligare om jag inte känt någon :) 


 
Eftersom vi var på Björkö så blev det allsång på "Björkövalsen", skriven av Roine Jansson som är Em´s farfar och självklart så ställde Roine upp på dragspel.

Kvällen blev lite väl i senaste laget för en kvällströtter som mig och jag var bara liiiite trött när vi äntligen rullade in i Norrtälje. Trodde aldrig att jag skulle orka upp morgonen efter, men det gick! 

En trevlig kväll i trevligt sällskap och jag blev inte ens kvarglömd någonstans :)



   


     

 

 

 

KATEGORIER

SENASTE INLÄGGEN

Senaste kommentarerna


 

Instagram

Tidigare inlägg

      

 

Vem är jag?

Länken nedan leder till den LÅNGA presentationen...

Ovido - Quiz & Flashcards