Direktlänk till inlägg 5 augusti 2016
Rensandet av kylskåp och skafferi blev...
KYCKLINGGRYTA
Inga mått eller mängder angivet utan allt är efter smak, känsla och taget på en höft (som alla mina rätter :-))
Frusen kycklingfilé som marinerat till tining i olja, Sweet chili, salt, peppar och chilipulver.
Dela filén i lagom stora bitar och bryn den i olja och smör.
Häll i mjölk till kycklingen täcks och blanda i strimlad grön och gul paprika, en liten burk majs, en liten hackad rödlök och smaka av m kryddor och Sweet chili.
Det gick åt ca 1 dl Sweet chili i grytan och jag blandade i aningens flytande honung för att runda av smaken något.
Koka upp grytan och servera m ris eller något annat som känns att passa till.
För att vara en rätt i "Kajsa Varg" stil, så blev det överraskande gott och många matlådor kommer det att bli som hamnar i frysen.
Det finns människor som går genom livet som mattor. Trampas på, utnyttjade, skitsnackade och som bara böjer nacken som om de ber om ursäkt för sin existens... Jag är tyvärr en av dessa människor. Jag vill bli gillad, uppskattad, älskad och har ...