Direktlänk till inlägg 11 november 2013
KESOPLÄTTAR
2 ägg 250 g Keso naturell 3 msk mjöl 1 krm salt 2 tsk smör (att steka plättarna i) Blanda ägg, keso, mjöl och salt i en bunke. Mosa keson lite lätt och låt smeten vilar en stund.
Stek plättarna som vanliga plättar i plättlägg eller klicka ut dem i stekpanna och stek ca 3 minuter på vardera sida.
Servera med färska bär, en klick yoghurt eller äppelmos. Funkar att äta både varma, kalla och ljumna. |
En liten hög med Kesoplättar i väntan på att frysas in.
Första omgången plättar blev något bleka, men godare än jag trodde och äppelmoset passade super ihop med keson.
Det finns människor som går genom livet som mattor. Trampas på, utnyttjade, skitsnackade och som bara böjer nacken som om de ber om ursäkt för sin existens... Jag är tyvärr en av dessa människor. Jag vill bli gillad, uppskattad, älskad och har ...