TALLUGGLAN

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2008

Hamstern Helena har hittat hem!!!! :)

Av helena - 28 augusti 2008 20:07

Detta kommer att bli kul!!

Har en känsla av att Karin kommer att få rätt.

Nästa gång hon kommer på besök så dukar jag fika i korridoren. Inte för att jag inte vill släppa in henne i lyan utan för att det börjar bli ont om plats att röra sig på. Och två persi  min lya är garanterat tre för många. 

Hamstern Helena har inte svårt att tacka ”nej”, men veckans ord jag kör med är ”VILL HA”. 

Har inte råd men, VILL HA. Har inte plats men, VILL HA!

I mitt lilla förråd så fanns tidigare ett par flyttkartonger, vilket var bra eftersom det då är mindre att städa ut när man flyttar.

När terminen slutade så frågade Sofi om jag ville ha hennes bokhylla. Hade inte sett möbeln men tyckte det var synd att slänga den så på morgonen stod den i korridoren bakom min dörr och såg dum ut. Den fick en plats i min lya och jag älskar den verkligen. Älskar kanske är fel ord eftersom vi pratar om en förvaringsmöbel, men jag gillar den skarpt. (Tack Sofi!!)

 

När lillebrorsan skulle flytta från Östermalm hade han en del saker som jag fick. En fungerande skivstereo (utan högtalare) och en bauta enorm planschram. Dessa saker missade vi ta i flyttbilen så de står just för stunden i pappas vindsförråd.

När Mickes hyresvärd Håkan hörde att jag var en hamster så hade han vissa saker som han skickade med mig. Ett databord, tre köksstolar en fåtölj och åtta eller en jäkla massa fällstolar i järn… Dessa står i mitt lilla förråd tillsammans med en barstol som Micke hittade i grovsoporna och som Helena självklart tyckte det var synd att slänga.

Av Håkan fick jag även en golvlampa som är enorm och som det inte fanns plats för i mitt förråd, så den står i min LILLA hall!

 

Även Daniel flyttade och han frågade om jag ville ha ett köksbord. Eftersom jag har tre stolar så tackade inte hamstern nej till ett bord. Skulle även fått en stol till databordet men det försvann någonstans i Dannes flytt, ska påminna honom om det när jag vet var jag ska ställa den :)

 

På söndag flyttar Boel och risken var nog ganska stor att busschauffören skulle börjat protestera om hon försöker släpa på sitt vitrinskåp på bussen, så vad gjorde hon???

Efter att hon inte lyckats få det sålt så frågade hon självklart hamstern och behöver jag upprepa vad undertecknad svarade????  

Det är ett stort vitrinskåp som täcker en vägg… Fint och fräscht utan skador (som jag kan se i alla fall) och det är för fint för att kastas.

Boel stälde frågan som jag vägrat våga fundera över nämligen:

– Har du plats för det????   

– Självklart… inte!

 

För stunden finns det inte plats, men om jag hänger upp vissa av vitrindelarna i taket och …

Men jag ska försöka att finna en plats för skåpet eftersom jag VILL HA det.

 

 Nu är det bara en säng och en soffa som saknas sedan har jag allt till min egen lya. Så finns det någon där ute som har en säng eller en soffa till övers så håll det för er själva, för nu har jag verkligen inte plats för mer pinaler.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av helena - Torsdag 25 april 10:16

Vaknar till tystnad och genom de blå kraftiga gardinerna anas solen. En duvas kuttrande letar sig in genom det öppna fönstret och en bit bort hörs en bil starta. När vi flög in över Skottland såg det från luften ut att vara väldigt grönt och vara...

Av helena - Tisdag 23 april 21:57


Är läget under kontroll? Inte det minsta, men snart "smäller" det :-) Känns så otroligt dubbelt just nu i känslor. Jag ser fram mot resan, men mår dåligt för att jag ska på semester när jag egentligen borde vara hemma och sörja. Jag behöver ...

Av helena - Fredag 19 april 18:44


Med 2 arbetsdagar kvar innan lite välbehövlig semester börjar jag nu packa väskan och städa lyan... Eller inte :-) Fredag och för stunden tvättstugan och medan maskinen snurrar så stickar jag vidare på min "Alasuq tunn" med en maska i taget och hö...

Av helena - Onsdag 17 april 12:03

Det finns människor som går genom livet som mattor. Trampas på, utnyttjade, skitsnackade och som bara böjer nacken som om de ber om ursäkt för sin existens... Jag är tyvärr en av dessa människor. Jag vill bli gillad, uppskattad, älskad och har ...

Av helena - Torsdag 28 mars 19:41


Träffade min läkare i dag och fick sömntabletter, för nätterna har varit långa, mörka och väldigt vakna de senaste dagarna. Sjukanmälan gjordes redan när beskedet kom och jag får se efter helgen hur måendet är, men jag har en sjukskrivning som ligger...

 

 

 

KATEGORIER

SENASTE INLÄGGEN

Senaste kommentarerna


 

Instagram

Tidigare inlägg

      

 

Vem är jag?

Länken nedan leder till den LÅNGA presentationen...

Ovido - Quiz & Flashcards