Direktlänk till inlägg 15 december 2013
Mozartkulor och "Krokofanter"
Helenas Lätta Mozartkulor 60-70 g Nougat 200 g Mandelmassa 100 g Mörkchoklad Tärna Nougaten i tärningar ca 1x1 cm Skiva mandelmassan i ca 7 mm tjocka skivor och platta ut till tunna plattor. Lägg Nogaten i mitten på mandelmassan och baka in den. Rulla till en rund kula. Smält chokladen i vattenbad och doppa ner mandelmasskulorna i chokladen så de täcks. bakplåtspapper för att stelna. |
######################### Helenas Krokofanter
Ca 100 g mörkchoklad smält över vattenbad ca 20-25 st Marshmallows Färgat strössel
Jag sticker ner tandpetare i marshmallowsen och doppar sedan snabbt ner Marshmallowsen i den smälta chokladen. För lång närkontakt med chokladen och de smälter! Se till att Marshmallowsen täcks av choklad (ett riktigt pysselgöra)
Dra ut tandpetaren och njut!
|
Det finns människor som går genom livet som mattor. Trampas på, utnyttjade, skitsnackade och som bara böjer nacken som om de ber om ursäkt för sin existens... Jag är tyvärr en av dessa människor. Jag vill bli gillad, uppskattad, älskad och har ...