TALLUGGLAN

Alla inlägg under oktober 2008

Av helena - 1 oktober 2008 16:13

Vaknade och gråa moln täckte himlen. Satt nästippen utanför dörren och regnet höll sig fortfarande borta. Hamnade på kinakrogen och efter bara en kort stund så börjar färgglada paraplyer röra sig utanför fönstret med buttriga människor gömda under.

  

Norrtäljemarknad!! Första onsdagen i oktober varje år går Norrtäljeborna man ur huse för att shoppaloss, studera människor, träffa på bekanta och snacka skit. Jag vet inte varför jag varje år går på det.

Flera år i rad har jag sprungit gatlopp mellan nerviga föräldrar, ilskna hundar och galna försäljare. Bara för att köpa det enda som är av värde i min lilla värd. Marknadsgodis och DVD- filmer. I år var det även tänkt att jag skulle köpa en axelväska, men då regnet gjorde att vi såg ut som dränkta katter, blåsten gjorde att vi hade samma hudfärg som smurfarna och tvärhandshöga tanter med parraflaxer i lagom höjd för mina ögon gjorde att vi tvingades vara på vår vakt hela tiden för att inte förlora synen. Någon väska blev det alltså inte, å andra sidan så har jag ett par timmar på mig, Hmmmm….

   

 

 

 

KATEGORIER

SENASTE INLÄGGEN

Senaste kommentarerna


 

Instagram

Tidigare inlägg

      

 

Vem är jag?

Länken nedan leder till den LÅNGA presentationen...

Ovido - Quiz & Flashcards