TALLUGGLAN

Alla inlägg under april 2013

Av helena - 14 april 2013 21:46

8.3 km blev det i dag trots träningsvärk o en rinnande näsa. Kunde gått längre och även snabbare, men trött blev jag i allafall :-)

Av helena - 14 april 2013 15:22

13ºC ute ochdet känns som om våren är på ingång. I väntan på promenadsällskap så blir det en skål apelsiner o en spännande film. På balkongen ligger pälsbollarna och njuter i solen.

Av helena - 13 april 2013 22:00

Först en tur till loppisen, där det blev lite nya kläder och sedan Volvo.

Regnet öste verkligen ner och bara det gjorde att humöret sjönk, men vi gjorde vårt bästa för att försöka hålla det uppe.


Publiken var en väldig blandning framför scenen som kunde varit lite högre.

Tyvärr så stod det väldigt många långa personer framför mig så jag såg inte sååå mycket av henne, men hon hördes dessto mera :) 

Den första låten jag minns med Nanne och hennes grupp "Sound of music" är "Alexandra" från melodifestivalen 1997 och vem minns inte "Den Vilda" eller "Highland" som framfördes av "One more time"... 

Att se Nanne live var kul och speciellt då hon sjöng låtar som jag kände igen.
Jag hamnade ganska långt fram och vet inte hur publiken bakom mig var, men raderna framför mig stod som stela statyer och det var lite tråkigt. Själv sjöng jag med, viftade med armarna och gjorde mitt bästa för att visa att jag gillade det som hände på scenen.

Men om jag var den enda som tjoade med i texterna så tolkades det kanske snarare som om jag rymt från närmaste psyke... Kul hade jag i allafall :) 

 

   



Av helena - 13 april 2013 16:38

Bristen på kläder börjar synas i garderoben, men glädjande nog så hittade jag på loppisen även ett par tunikor som passar min nuvarande storlek :-)

Jippie!!

Av helena - 13 april 2013 15:28

Hittade en jeansjacka som skrek: "köp mig!!" Och det gjorde jag :-) Har inte sett någon liknande och det är verkligen en "Helena jacka".

Av helena - 13 april 2013 09:05

I går blev det inte riktigt som planerat, då humöret sjönk långt under  "- strecket" och allt bara kändes som pest.

Jag satsar på en bättre lördag, i stället.


I dag är det vänner som gäller!

Först loppis och kanske hittar jag något där som jag absolut inte behöver och definitivt inte har råd med. Därefter väntar gratis hamburgare och kanske blir det även ett härligt uppträdande av Nanne Grönwall som besöker Norrtan. Risken finns att regnet sätter käppar i hjulet och jag håller mig i lyans torra utrymmen i stället...


Men den som lever får se :



!

Av helena - 12 april 2013 18:46

Det som inte dödar, härdar...

Av helena - 12 april 2013 11:02

I dag ska jag vara social hela dagen! Först lunch på Tullen m Karin och i eftermiddag blir det powerwalk m Sarah. Vi ska försöka hitta en 5 km slinga i varierad terräng... Hoppas bara vi slipper regnet, gummistövlar är ingen höjdare att knata långt i.

 

 

 

KATEGORIER

SENASTE INLÄGGEN

Senaste kommentarerna


 

Instagram

Tidigare inlägg

      

 

Vem är jag?

Länken nedan leder till den LÅNGA presentationen...

Ovido - Quiz & Flashcards